Kerítésnek csapódott egy autó Tégláson, másik négy Debrecenben karambolozott

Akt.:
Kerítésnek csapódott egy autó Tégláson, másik négy Debrecenben karambolozott
© Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – Az elmúlt 24 órában három személyi sérüléses közlekedési baleset történt a megyében.

Egy 49 éves nő közlekedett csütörtökön 17 óra körül az általa vezetett Volswagennel a 4-es számú főúton Ebes felől Debrecen irányába. Amikor a főútról a Határ útra kanyarodott, nem adta meg az elsőbbséget egy szemből érkező Fordnak, ezért a két autó összeütközött.

A balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint mind a két gépjárművezető, valamint a Ford utasa is megsérült. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: Matey István Fotó: Matey István ©

Egy fiatal férfi szenvedett balesetet csütörtök este fél nyolc körül Tégláson, a Kun utcában, miközben a Petőfi Sándor utca felől a Szabadság utca irányába hajtott. A sofőr az út egyenetlenségei miatt eddig tisztázatlan körülmények között elvesztette uralmát a Renault felett, amely nekiütközött egy villanyoszlopnak, majd miután egy kerítésnek csapódott, végül az oldalára borulva állt meg.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

Az elsődleges orvosi vélemény szerint a jármű 31 éves utasa a baleset következtében könnyű sérülést szenvedett. A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

Egy 67 éves férfi közlekedett csütörtökön 20 óra körül az általa vezetett Opellel Debrecenben a Pesti utcán, a Segner tér felől a Bartók Béla utca irányába. A sofőr eddig tisztázatlan körülmények között áttért a belső forgalmi sávba, ahol összeütközött egy ott közlekedő Renault típusú járművel. A baleset során az elsődleges orvosi vélemény szerint mind a két gépjármű vezetője könnyű sérülést szenvedett. Az esetet a Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

– police.hu –