Kergették a kocsitolvajt, az erdőig meg sem állt

Akt.:
Kergették a kocsitolvajt, az erdőig meg sem állt
© Fotó: police.hu
Fülöp – A nyíradonyi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 40 éves férfival szemben.

Egy férfi tett bejelentést 2015. december 10-én 11 óra 35 perc körül a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra arról, hogy egy férfi el akarta lopni az autóját, akit a helyszínen visszatart. A bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy N. Sándor beült a Fülöpön található családi ház előtt parkoló, nyitva hagyott gépkocsiba, és azt el akarta lopni, majd amikor a tulajdonos megzavarta, elfutott a helyszínről.

A sértett a 40 éves férfit autójával követte, és azt kiabálta neki, hogy álljon meg, erre N. Sándor ököllel ráütött a gépkocsi szélvédőjére. A sértett egy helyi erdőnél érte utol a férfit, aki megütötte őt egy bottal, majd dulakodni kezdtek. A járőrök N. Sándort elfogták és bűncselekmény elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt a Vámospércsi Rendőrősre előállították. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a debreceni lakost, aki a cselekmény elkövetését elismerte.

A Nyíradonyi Rendőrőrs a gyanúsított ellen jármű önkényes elvételének kísérlete, súlyos testi sértés kísérlete és garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészség részére megküldte.

– police.hu –