Keresztes László Lóránt lett az LMP frakcióvezetője

Keresztes László Lóránt, az LMP új frakcióvezetője (elöl) sajtótájékoztatót tart az Országgyűlés Irodaházában 2018. szeptember 4-én. Mellette Demeter Márta, Schmuck Erzsébet és Csárdi Antal frakcióvezető-helyettesek (b-j).
Keresztes László Lóránt, az LMP új frakcióvezetője (elöl) sajtótájékoztatót tart az Országgyűlés Irodaházában 2018. szeptember 4-én. Mellette Demeter Márta, Schmuck Erzsébet és Csárdi Antal frakcióvezető-helyettesek (b-j). - © MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Budapest – Keresztes László Lóránt társelnököt választotta vezetőjének az LMP parlamenti frakciója kedden. A politikus a posztról lemondott Szél Bernadettet váltja.

Keresztes László Lóránt budapesti sajtótájékoztatóján maga számolt be a frakcióülésen született döntésről. Elmondta, ő nem vett részt a voksoláson, a döntést képviselőtársai egyhangúlag hozták meg.

Az új frakcióvezető különösen fontosnak nevezte, hogy az LMP parlamenti munkájával biztosítsa “a valódi népképviseletet”, és vállalja fel konkrét helyi ügyek képviseletét.

– MTI –