Keressük a megye legszebb karácsonyfáját!

Akt.:
Keressük a megye legszebb karácsonyfáját!
© Fotók: olvasóinktól
Hajdú-Bihar – Nem könnyű a karácsonyfák sorsa, hiszen mindössze két hétig vannak központi szerepben, de abban a két hétben az ifjabb és az idősebb családtagok tiszteletét és csodálatát élvezhetik. A lakások díszeként a legrangosabb helyen állnak vízkereszt napjáig, s hogy milyen ruhában is pompáznak, az az egyes családok ízlésétől, kreativitásától függ.

Az elmúlt évek is arról tanúskodnak, hogy a fenyőfadíszek változatos formái és anyagai, csillogó színei fantáziadús és csodás alkotásokra adnak lehetőséget, legyen az klasszikus, elegáns, havas vagy természetet idéző kreáció. A Hajdú-bihari Napló az elmúlt év végén ismét meghirdette pályázatát: keressük a legszebb karácsonyfát a megyében.

Pályázatunk első része lezárult, a benevezett fotókra január 17-én délig lehet szavazni. Az nyer, aki a legtöbb voksot gyűjti. A győztes tízezer forint értékű ajándékot vehet át szerkesztőségünkben, de a szavazókról sem feledkeztünk meg: közöttük véletlenszám-generátor segítségével ötezer forint értékű ajándékot sorsolunk ki.