Keressük a Balogh János néven bemutatkozó férfit!

Keressük a Balogh János néven bemutatkozó férfit!
2009. október 06-án tett ismeretlen tettes ellen feljelentést az egyik debreceni utánfutó-kölcsönző tulajdonosa, hogy a bérleti szerződésen magát Balogh Jánosnak nevező, s magát Balogh János irataival igazoló férfi nem vitte vissza hozzá a kikölcsönzött utánfutóját.

A nyomozás során megállapították, hogy a valódi Balogh JánosEncsen lakik, s sosem járt Debrecenben, azonban személyes iratait 2009. augusztusában elhagyta, melyről bejelentést is tett.

A nyomozás során tudomásunkra jutott, hogy Balogh János néven, az elhagyott okmányokkal 4 mobiltelefon előfizetési szerződést is kötöttek, illetve egy Kft-t is vásároltak.

Megállapították , hogy a fenti cselekmények elkövetője ugyanaz a személy volt, aki azonos a mellékelt képen látható kezében bébihordóban csecsemőt vivő férfival.

A felvétel idején a Balogh János néven bemutatkozó, s magát Balogh János irataival igazoló férfi Monoron kötött hitelszerződést a korábban általa vásárolt Kft nevére.

2010. január 22-én Budapesten Balogh János elveszett irataival 2 millió Ft hitelt akart felvenni egy férfi, akiről elfogását követően megállapították, hogy nem azonos a rendőrség álltal keresett, addig magát Balogh Jánosnak kiadó férfival.

A Debreceni Rendőrkapitányság a mellékelt képen látható férfi és társa ellen csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

A magát Balogh Jánosnak kiadó férfi: kb. 45-50 éves, 170 cm magas, testes, pocakos testalkatú, aki a cselekmény idején egy 5-6 éves kisfiúval, s a kezében bébi hordozóban egy csecsemővel jelent meg hitelt kötni.

A másik férfi: kb: 50-55 éves, vékony testalkatú, 175-180 cm magas, hosszú orrú, aki a cselekmény idején sötét színű melegítőt viselt, a nadrág oldalán és a felsőn keresztben futó fehér csíkkal.

Kérjük, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik értesítse a hatóságot. Jelentkezni lehet személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás u. 4. „A” ép. II/10. sz. hivatali helyiségében), illetve telefonon 52/516-400/26-87-es melléken, illetve az ingyenesen hívható segélyhívók (107, 112) egyikén.

A bejelentő személyét a rendőrség bizalmasan kezeli!