Keress állást az interneten!

A CV-Online.hu és a Topjob.hu az Inform Média Kft. nemzetközi cégcsoport portfoliójába tartozó állásportálok. A korábban a nyomtatott médiumok piacán domináns vállalat ma már több, mint 20 oldalt működtet online portfóliójában.

Ezek között pedig kiemelten fontos szerepet töltenek be az országos állásportálok illetve a szakmaspecifikus állásoldalak (hoteljobs.hu, medijobs.hu, officejobs.hu, techjob.hu). A portálok célja, hogy olyan helyet biztosítsanak az álláskeresőknek és munkaadóknak, ahol könnyen, gyorsan meg tudják találni egymást.

Önállóan használják

A gyakorlott álláskeresők kezét már nem kell fogni, nagy önállósággal használják az internet adta lehetőségeket és az állásportálok nyújtotta szolgáltatásokat, így kiemelt figyelmet szentelünk azoknak a frissdiplomás álláskeresőknek, akik még most próbálgatják szárnyaikat és kevésbé járatosak a munkakeresés világában.

Számukra számos lehetséges fórumon és formában igyekszünk segítséget adni, egyrészt abban, hogyan kell belevágni az álláskeresésbe, milyen praktikákat kell alkalmazni ahhoz, hogy sikeresek legyenek és munkához jussanak, másfelől pedig szükség szerint támogatást nyújtunk az állásportálok használatával kapcsolatban.

Mi segítünk neked

Ha szeretnél naprakész lenni, keress állást nálunk és mi segítünk! Böngéssz nálunk és találd meg álmaid állását oldalainkon! Több ezer lehetőség vár rád, ne szalassz el egy lehetőséget sem! Regisztrálj, kerülj be önéletrajzi adatbázisunkba, teremtsd meg a lehetőséget, hogy a munkaadók rádtaláljanak! Karrieroldalinkon találhatsz önéletrajz- és kísérőlevél mintákat magyar és idegen nyelveken – tanulj meg tőlünk CV-t írni!

Olvasd a Karrierpostánkat, ismerd meg az álláskeresési trendeket, trükköket, interjútechnikákat! Fórumozz nálunk, tedd fel tanácsadónknak álláskereséssel kapcsolatos kérdéseidet, ígérjük, kérdéseidre nálunk hamar választ kapsz!
Találkozzunk a tavaszi és őszi állásbörzéken, keress meg minket, bármikor szívesen beszélgetünk veled tervekről, trendekről, lehetőségekről! Sikeres álláskeresést kívánunk!