Keresik a férfit, aki életveszélyesen megvert egy tinédzsert Debrecenben – frissítve!

Akt.:
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

2015. szeptember 19-én 00 óra 25 perc körül Debrecenben, a Baltazár Dezső téren egy fiatalokból álló társaság tagjai szóváltásba keveredtek egy férfivel. A vita verekedéssé fajult, melynek következtében egy 16 éves konyári fiatalember – az elsődleges orvosi szakvélemény alapján – életveszélyesen megsérült.


Frissítés:

Feladta magát a férfi, aki kis híján halálra vert egy 16 évest szombaton a belvárosban
Önként jelentkezett a rendőrségen, és a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint Debrecen belvárosában bántalmazott egy 16 éves fiút.


Az ismeretlen elkövető egy körülbelül 190 centiméter magas, 18-20 év körüli, erős testalkatú férfi, aki a bűncselekmény elkövetésekor világos árnyalatú hosszú ujjú inget, fehér színű farmernadrágot, illetve fekete keretes szemüveget viselt.

A debreceni rendőrök jelentős erőkkel megkezdték az elkövető azonosítását és felkutatását.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Kossuth utca 20. szám) vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 52/457-040-es telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es “Telefontanú” zöld számán (hétfőtől csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– police.hu –