Keresik a Diószegi úti halálos baleset szemtanúit

Az autó vezetője elhagyta a baleset helyszínét
Az autó vezetője elhagyta a baleset helyszínét - © Fotó: Matey István
Debrecen – Egy 56 éves férfi vesztette életét a 4814-es számú úton történt közlekedési balesetben.

Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján 2015. december 3-án 17 óra 15 perc körüli időben a 4814-es számú út 4-es kilométerszelvényében egy személygépkocsi vezetője elgázolt egy kerékpárt toló 56 éves férfit, aki a baleset következtében a helyszínen életét vesztette. A személygépkocsi vezetője elhagyta a baleset helyszínét.

A rendőrök egy órával a baleset után a helyszín közelében megtalálták a balesetben érintett személygépkocsit és annak feltételezett vezetőjét.

A baleset körülményeinek pontos tisztázása érdekében a rendőrség tanúk jelentkezését várja személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– police.hu –


Halálra gázoltak egy biciklist a Diószegi úton
Halálra gázoltak egy kerékpárost csütörtök este a Diószegi úton. A baleset után a feltételezett elkövető elhajtott, majd később visszament az ütközés helyszínére.