Keresi a Csapó utcai tolvajt a rendőrség

Keresi a Csapó utcai tolvajt a rendőrség
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik a férfi azonosítása érdekében.


A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat lopás gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. májustól egy férfi két debreceni, Csapó utcai üzletből több alkalommal is kozmetikai cikkeket tulajdonított el.

Az elkövető 18-22 év körüli férfi, aki vékony testalkatú, rövid haja világos barna színű és a bűncselekmények elkövetésekor fekete színű hosszú nadrágot, szürke színű kapucnis pulóvert, valamint barna színű cipőt viselt. A férfiról az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a képeken látható személyt felismeri, vagy a bűncselekményekkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– police.hu –