haon-sportoldal

2008.09.18. 13:31

Bogdanovics: "Hiányzott a játék"

<p>Debrecen – A szerdai, 10–1-es Loki sikerrel végződött Algyő–DVSC-TEVA Magyar Kupa mérkőzésnek a négy gólt szerző nigériai játékos, Dudu mellett volt egy másik főszereplője is: a mesterhármast vágó Igor Bogdanovics.</p>

A szerb csatár a második félidő elején állt be, és csupán huszonnégy percre volt szüksége ahhoz, hogy háromszor is a hálóba találjon.

Az utóbbi időben mellőzött támadó így emlékezett vissza a mérkőzésre:

– Nem számítottunk könnyű meccsre, hiszen az Algyő masszív kis csapat hírében áll.

Ám megkönnyítette a dolgunkat, hogy rögtön az elején, a harmadik percben betaláltunk Kerekes Zsombi révén, majd percek múlva újabb gólokat lőttünk, így megnyugodhatott a gárda, és játszhatta a saját, sok passzos játékát.

Az megnehezítette kissé a folyamatos futballt, hogy kellemetlen hideg volt, és több helyen mély sár borította a pályát, de ennek ellenére jöttek a gólok.

Örömmel tölt el, hogy az utóbbi meccsekkel ellentétben én is lehetőséget kaptam a bizonyításra, amit három góllal sikerült meghálálnom.

Bevallom, hiányzott már a játék, tettem a dolgom becsülettel az edzéseken, és vártam az alkalomra.

A klubmenedzserrel beszélgettem a meccs után, elmondta, hogy tetszett neki a teljesítményem, úgyhogy bízom benne, legközelebb is lehetőséget kapok a mestertől, amivel mindenképpen élni szeretnék – fejezte be a légiós.
-T.N.-

  • Sokba kerülhet a Fradi-balhé
  • Szétverték a szurkolókat Egerben
  • Magyar Kupa: agyõ Algyõ!
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!