Kerékpárverseny miatt forgalomkorlátozás lép érvénybe a megyében

Kerékpárverseny miatt forgalomkorlátozás lép érvénybe a megyében
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – Ideiglenes forgalomkorlátozás lép életbe Hajdú-Bihar megyében, a 354-es számú főúton 2015. június 25-én 10 órától.


A megyei rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy 2015. június 25-én 10 órától előreláthatólag 15 óráig a 354-es számú főút – a 35-ös számú főút csomópontja és a 4-es számú főút csomópontja közötti szakasz – kerékpárverseny miatt lezárásra kerül. Nyíregyháza irányából a 4-es számú főúton a bocskaikerti csomópont a verseny időtartama alatt lezárásra kerül.

A gépjárművezetők Nyíregyháza irányából a bocskaikerti csomópont után a 354-es számú főúton nem közlekedhetnek tovább, a 4-es számú főúton a Bocskaikert irányából közlekedők balra a 354-es főútra nem kanyarodhatnak rá. A gépjárművezetők az M35-ös autópálya irányából a 35-ös számú főút csomópontjában, a 35-ös számú főúton Debrecenben a Füredi és Böszörményi utak kereszteződésében balra kanyarodva, a Füredi út-Bem tér-Nyíl utca útvonalon, az Árpád téren balra kanyarodva tudják folytatni útjukat a Kassai úton, egészen a 4-es számú főútig. A másik lehetőség szerint Hajdúböszörmény központjában jobbra kanyarodva a 3507-es számú úton lehet eljutni a 4-es számú főútig. A 4-es számú főúton a Nyíregyháza irányából közlekedők a bocskaikerti csomópont után balra kanyarodva – Bocskaikert irányába – közlekedhetnek tovább a 4-es számú főúton.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

– police.hu –


Debrecenben rendezik a kerékpárosok Egyéni Időfutam Bajnokságát
Debrecen – Örömmel adjuk hírül, hogy 2015. évben Magyarország Egyéni Időfutam Bajnokságát, valamint Országúti Utánpótlás és Felnőtt Bajnokságát a DKSI Debreceni Kerékpáros Sport és Szabadidős Ifjúsági Egyesület rendezi, a Hajdú-Bihar Megyei Kerékpáros Szövetséggel, a Magyar Kerékpársportok Szövetségével és Debreceni Megyei Jogú Város Önkormányzatával együttműködve.
hirdetés