Kerékpárost gázolt halálra egy autó Pálmonostora és Gátér között

Akt.:
Pálmonostora, 2016. július 10. Összeroncsolódott kerékpár 2016. július 9-én este az 4503-as számú úton, Pálmonostora és Gátér között, ahol a helyszínen belehalt sérüléseibe az a kerékpáros, akit egy személyautó ütött el.
Pálmonostora, 2016. július 10. Összeroncsolódott kerékpár 2016. július 9-én este az 4503-as számú úton, Pálmonostora és Gátér között, ahol a helyszínen belehalt sérüléseibe az a kerékpáros, akit egy személyautó ütött el. - © MTI Fotó: Donka Ferenc
Kecskemét – Belehalt sérüléseibe az a kerékpáros, akit egy személyautó ütött el szombat éjszaka az 4503-as számú úton, Pálmonostora és Gátér között – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője az MTI-vel.

Árvai Edina tájékoztatása szerint az alsóbbrendű út 2,9 kilométerénél, eddig tisztázatlan körülmények között történt ütközés során a kerékpáros – egy férfi – olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset körülményeit a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság vizsgálja – tette hozzá a főhadnagy, aki jelezte: a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, kerülni a környező földutakon lehet.

– MTI –
hirdetés