Összetört szív

2019.09.24. 13:51

Csepregi Éva és fia együtt nézett szembe az újrakezdéssel

Csaknem mindenki életében eljön a pillanat, amikor összetörik a szívét.

Budapest, 2015. március 25. Csepregi Éva énekes, a Neoton együttes egykori tagja a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: MTVA

Fotó: Zih Zsolt

Csepregi Éva és fia, Heatlie Dávid együtt nézett szembe a magánnyal és az újrakezdéssel, egymást támogatva gyógyították meg sajgó szívüket, és meg sem álltak a festői szépségű Teneriféig – írja a Bors.

– Édesanyámmal mindig is jó volt a viszonyom, és amikor mindketten szakítottunk, nagyon jól jött a közös program, mivel egymást segítettük ki a szomorúságból. Öt évig voltam együtt a volt kedvesemmel, rendkívül megviselt a különválásunk – árulta el a lapnak Dávid.

Az énekesnő kapcsolata tizenöt év után ért véget.

– Együtt vészeltük át ezt az időszakot, és egy kicsit itthon hagytuk a problémákat. Jól éreztük magunkat, sok-sok élményt szereztünk, megismertük a szigetet, és ezzel egy teljesen új életet tudtunk kezdeni – emlékezett vissza Csepregi Éva, akinek szeretett fia ismét boldog párkapcsolatban él.

Dávid évek óta rendszeresen lép fel az édesanyjával a Neoton Família dobosaként. Nem csak a színpadon vannak közel egymáshoz: a fia mellé költözött az énekesnő.

Borítókép: Csepregi Éva énekes a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában