Kerékpáros járőrszolgálatot indítottak be Hajdúdorogon

Kerékpáros járőrszolgálatot indítottak be Hajdúdorogon
© Fotó: police.hu
Hajdúdorog – A hajdúdorogi rendőrök részére négy kerékpárt ajánlott fel a helyi polgárőrség.

A Hajdúdorogi Rendőrőrs munkatársai kerékpáros járőrszolgálatuk során az általános közrendvédelmi tevékenység mellett kapcsolatot tartanak a település lakosaival, az önkormányzat képviselővel. Az ő véleményüket, illetve tapasztalataikat figyelembe véve aktualizálják a járőrkörzeteket, valamint a járőr-útirányterveket.

A rendőrök fő célja az állampolgárok sérelmére elkövetett szabálysértések, bűncselekmények megelőzése, megakadályozása, a járőrútirányokban meghatározott területek átfogó ellenőrzése.

A korábbi évek tapasztalatai alapján elmondható, hogy a lakosság a kerékpáros járőrök megjelenését örömmel fogadja, a demonstratív rendőri jelenlét hozzájárult Hajdúdorogon a bűncselekmények visszaszorulásához, ezáltal a lakosság szubjektív biztonságérzetének növekedéséhez.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: ,


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés