Kerekes Gréta: egyéni csúcsok, a vb-szint kipipálva

Akt.:
Kerekes Gréta: egyéni csúcsok, a vb-szint kipipálva
© Fotó: DSC-SI
Debrecen – A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola sokszoros magyar bajnok gátfutója Franciaországban versenyzett, nem is akárhogy.

Három napon belül kétszer is megjavította egyéni legjobbját 60 gáton Kerekes Gréta, aki előbb vasárnap Metzben 8,16-os idővel, élete legjobbjával a negyedik helyen ért célba, két századra megközelítve a birminghami fedettpályás világbajnokság (március 1-4.) szintjét. Kerekes remeklése Liévinben is folytatódott, ahol tovább javított egyéni csúcsán, és a 8,11-es, második leggyorsabb időnek köszönhetően a fedett vb-szintet is teljesítette.

kg2

Fotó: DSC-SI

A kiváló futások után a DSC-SI klasszisa elmondta:

,,Nagyon sűrű volt az elmúlt hetem, mert hat nap alatt három versenyem volt Franciaországban, három különböző városban. Számítottam arra, hogy az egyik versenyen meglephetem nem csak magam, de az otthoniakat is. Jó formában vagyok és tudtam, hogy csak azon múlik, hogy mentálisan mennyire tudom magam összeszedni. Ugye már a vasárnapi versenyen is sikerült egyéni csúcsot futnom és rá két napra, négy órás autózás után sikerült a vb-szintidő alatt megállítanom az órát” – fogalmazott Kerekes Gréta.

– Debreceni Sportcentrum Közhasznú Nonprofit Kft. –


Kozák Luca
Debrecen - Újabb sikert könyvelhetett el a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola atlétája: Kozák Luca a hétvégén a franciaországi Val-de-Reuil-ben állt rajthoz és nyert 60 gáton, ráadásul egyéni csúcsát is megdöntötte, 8.09-et repesztett. Eddigi legjobbja 8.14 volt, melyet tavaly ért el. Luca többek...További hírek a Sport kategóriából