városnap, kulturális expó

2019.08.04. 15:57

Több ezren tomboltak a komádi koncerteken

Főzőverseny, elismerések átadása, tűzijáték és vásár is színesítette a városnapot.

Fotó: Rozsik Rita

A hétvégén rendezték meg a Komádi Városnap és XII. Kulturális Expót. A két nap alatt több mint 8 ezer ember látogatott el a helyszínre az ország minden szegletéből.

- Fergeteges koncertsorozaton vagyunk túl. A városnap legnagyobb csalogatóereje a rendezvény ingyenessége volt. Az Edda Művek- és a Kowalsky meg a Vega-koncerteken több ezren szórakoztak.

„Sikeresen zártuk az eseményt, sok pozitív visszajelzés érkezett a közönség soraiból”

– nyilatkozta Fehér Péter, a Közösségi Ház és Városi Könyvtár igazgatója.

Híres fellépők

Pénteken fellépett az Atom zenekar, élő koncertet adott az Edda Művek, majd DJ Matekj gondoskodott az esti buli jó hangulatáról.

Szombat délelőtt a polgármesteri hivatal házasságkötő termében köszöntötték az 50. és 60. házassági évfordulójukat ünneplő párokat. Kora délután a sportpályán a helyi és környékbeli kulturális csoportok műsorát tekinthették meg a nézők. Közben egész nap családi programokkal várták az érdeklődőket: volt kézműves foglalkozás, vidámpark, ugrálóvár, kisvonat, katonai fegyverbemutató és mászófal. Fellépett Rico x Miss Mood, majd a mulatós Mentős Laci és Czimmermann Kitti. 18 órától a Kabinláz adott rockkoncertet, később Gyuri bohóc interaktív műsorával szórakoztatta a gyerekeket. Este 8 órakor élőben koncertezett a Kowalsky meg a Vega (borítóképünkön), ezután kezdődött a tűzijáték, majd a hajnalig tartó discót DJ Szatmári és Peat Jr. zárta.

 

A nap folyamán a kulturális expó kiállítóit is megtekinthették, akik közül a zsűri a Fekete Erzsébet Hímző Kör sátrát jutalmazta első hellyel. A főzőverseny indulói közül pedig a helyi tűzoltóság csapatának étele bizonyult a legjobbnak. Komádi város polgármestere, Tóth Ferenc Bulcsú Lászlónak, Polgár Józsefnek és Gulyás Jánosnénak polgármesteri elismerő oklevelet, míg Simándi Jánosnénak Barsi Dénes-díjat adott át.

Rozsik Rita

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában