Kerek egésszé rántjuk a keddet

Akt.:
Kerek egésszé rántjuk a keddet
Debrecen – Megismerkedhettünk Debrecen legnépszerűbb Facebook-csoportjával, fotókkal emlékeztünk a Campusra, de az is kiderült, milyen földutak újulnak meg a közeljövőben a cívisvárosban. Keddi hírek röviden, tömören.


A virtuális Debrecenben gyors(abb) az információcsere

Kis túlzással minden ötödik debreceni tagja egy virtuális városnak, melyet két fiatal, Borsi Dávid és Kocsis Márkó alapított 2013 novemberében. „Debrecenben hallottam” – a név önmagában kifejezi a célt, amiért létrehozták a csoportot.

dbben


A Campus Fesztivál legjobb fotói

Mára valószínűleg már mindenki kipihente a 2015-ös Campus Fesztivál fáradalmait, ezért úgy döntöttünk, még egyszer felelevenítjük a legjobb pillanatokat Debrecen négynapos bulijáról. Folytatás egy év múlva!

campus


Az ön utcáját vajon leburkolják?

A burkolt utak aránya a városban jelenleg 80 százalék körül van, aszfaltozására idén 207 millió forintot fordítanak még.

utfelujitas


Elképesztő fotók a világ legmagasabb emberéről

1918. február 22-én egy teljesen átlagos méretű gyermek jött világja Illinois államban, ő volt Robert Wadlow. Az első születésnapján azonban már 20 kilót nyomott és 1 méter magas volt.

legmagasabb


Lerántjuk a leplet olvasóink szexuális szokásairól (18+)

Kedves Olvasó! Ön mit szokott csinálni a hálószobában? Kérjük, ossza meg velünk!

ovszer


Az állam visszakéri a diákoktól, amire pénzt adott

E napokban értesítik országszerte azokat a hallgatókat, akik – tanulmányaik jelenlegi állása alapján – nem szerzik meg az előírt határ­időre oklevelüket, és ezért állami ösztöndíjuk visszafizetésére lehetnek kötelezettek. A kötelezettség alól többféle módon lehet mentesülni.

ponthuzo


Risztov 10. lett Kazanyban, megvan az olimpiai kvóta!

Risztov Éva kvótát szerzett a riói ötkarikás játékokra a nyíltvízi úszók olimpiai távján, 10 kilométeren a kazanyi vizes világbajnokság keddi napján, miután a még éppen indulási jogot jelentő tizedik helyen végzett.

risztov


Ököllel ütött meg egy női mentőst az egyik fesztiválozó

Debrecen – Mintegy 100-110 fesztiválozót kellett ellátnia a fesztivál négy napja alatt a rendezvényt egészségügyi biztosítását végző Hemomedik Kft.-nek.

Fotónk egy korábbi bemutatón készült | Illusztráció: HBN archív Fotónk egy korábbi bemutatón készült | Illusztráció: HBN archív ©