Bulvár, celeb

2008.05.18. 11:05

Miniben szurkoltak a kamaszodó celebek

<p>Tudja ki volt pompomlány? Többek között Madonna, Cameron Diaz és Eva Longoria. Még fotónk is van róla. <dia width="900" height="700" alt="Miniben szurkoltak a kamaszodó celebek 2008.05.18."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Miniben_szurkoltak_a_kamaszod__celebek_2008/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Miniben szurkoltak a kamaszodó celebek 2008.05.18." /></a></dia></p>

Celebnek és pompomcsajnak (vagy pasinak) lenni nagyon hasonló dolog. Mindkét esetben a közösségi élet középpontjába kell nyüzsögni, folyamatosan fenn kell tartani az emberek figyelmét, szexinek és kívánatosnak kell lenni, és nem árt néha sikoltozni vagy ordibálni.

Ráadásul meg kell szokni, hogy bármikor lekaphatják az embert részegen, meztelenül, vagy szakadtan. Mondjuk cheerleaderként talán senki nem lesz olyan szörnyű, mint Amy Winehouse és Pete Doherty, attól még eshet, ütközhet, meg le is taposhatják.

Ha listát gyártanánk az egykori pompomlányokról, számos hollywoodi hírességet sorolhatnánk fel.

Ott lenne például Jamie Lee Curtis, Meryl Streep, Brooke Shields, Courtney Cox, Kim Basinger vagy Renee Zellweger. De róluk sajnos nincs fotónk, így kit érdekelnek. Nézzük a lényeget: Miniben szurkoltak a kamaszodó celebek 2008.05.18.

Forrás: Velvet.hu

  • Mike

  • Tyson "zavarban" van

  • Nyelvrokonságok

  • bizonyítékai videón

  • Amy

  • és Pete Doherty szörnyen beivott!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!