Sport

2013.03.04. 10:43

Kálucz Martinnak kevés egy bunyó

Debrecen - A Hungarian Pitbull Fighters Debrecen versenyzője nem csak egy mérkőzést vív a Hódos Imre Sportcsarnokban március 16-án megrendezésre kerülő III. Tüske-kupán, az agilis harcos úgy döntött, a 86 kilósok nyolcas tornáján lép ketrecbe.

Debrecen - A Hungarian Pitbull Fighters Debrecen versenyzője nem csak egy mérkőzést vív a Hódos Imre Sportcsarnokban március 16-án megrendezésre kerülő III. Tüske-kupán, az agilis harcos úgy döntött, a 86 kilósok nyolcas tornáján lép ketrecbe. Nem lesz könnyű dolga, ha győzni akar, három küzdelem vár rá, ám Martin szerint ez nem lehet probléma.

Január 29-én került le a gipsz a ketrecharcos jobb kezéről, ám a vártnál gyorsabban gyógyult az NFC Európa-bajnoki címmeccsén, Samkal Kerimov ellen összeszedett kézközépcsonttörése, ezért bevállalta a nyolcas tornán való részvételt.

- A kézközépcsonttörésem után úgy volt, nem is bokszolok a gálán, aztán lett volna a Harsányi elleni superfight, de végül nagy örömömre bekerültem a nyolcas torna indulói közé – kezdte Kálucz.

–Teljesen rendbe jött a kezem, Farkas Vilmossal olyan felkészülést végzek, mint eddig soha, de a részletekről nem szeretnék többet mondani. Arról fog szólni a torna, hogy a kemény melónak learatom a gyümölcsét. Egy csöppet sem zavar, hogy három meccset kell megnyernem a tornagyőzelemért, sőt örülök, hogy többször mutathatom meg magam a debreceni közönségnek. Ismerem a mezőnyt, tudom, jó harcosok jönnek, de nem érdekel, hogy alakul a sorsolás, mert mindegyik ellenfelemnek ugyanaz lesz a sorsa: vereség! Üzenem a riválisaimnak, ne felejtsék el, én hazai ketrecben küzdök!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!