Sport

2014.04.22. 09:48

Újra ezüstérem került a nyakukba

Debrecen - Remek hajrájának köszönhetően ismét a második helyen végzett az Eötvös.

Debrecen - Remek hajrájának köszönhetően ismét a második helyen végzett az Eötvös.

A junior NB II Keleti csoportjában szereplő Ráthonyi Kft.-Eötvös DSE megismételte a tavalyi nagyszerű sikerét, az utolsó forduló eredményétől függetlenül a második helyen végzett. Az idei bajnokság nagyon kiegyensúlyozott volt, több keresztbeverés is történt.

Azért is nagy fegyvertény, hogy a cívisvárosi hölgyek többek között a Jászberény és az Eger előtt végeztek, mert a háromfordulós pontvadászat második fordulója után még csak a negyedik helyen álltak. Az 1994-ben és azután született játékosok részére kiírt bajnokságban értelemszerűen nem játszhatott a gárda tavalyi csapatkapitánya, az 1993-ban született Fehér Anna Ditta; Bardócz Brigitta feladó pedig még augusztusban az Eötvös-kupán súlyos sérülést szenvedett, így több hónapig nélkülözni kellett.

Az együttes magja azonban edzésről edzésre keményen dolgozott, így végül még az aranyérem lehetősége is megcsillant. Végül a Szeged mögött szerezték meg az újabb bajnoki érmüket a lányok.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!