HAON - Sport - DVSC

2017.11.11. 16:10

Kikapott a Loki a Mezőkövesdtől

Debrecen - Felkészülési mérkőzésen a Mezőkövesd együttese ellen lépett pályára a Loki szombaton délelőtt.

Debrecen - Felkészülési mérkőzésen a Mezőkövesd együttese ellen lépett pályára a Loki szombaton délelőtt.

Mint arról a dvsc.hu beszámol, a találkozón a kezdőcsapatban kapott helyet Bereczki Dániel, aki januárban szenvedett keresztszalag-szakadást, de a hosszú rehabilitációja véget ért, és immár ismét a csapat rendelkezésére tud állni. A debrecenieknek nélkülözniük kellett a maródi Könyves Norbertet, Danilo Szekulicsot, Varga Kevint, Csősz Richárdot, Szilvási Pétert, Sós Bencét, Justin Mengolót, Haris Tabakovicot és Kusnyír Eriket.

A mérkőzés elején a DVSC szerezte meg a vezetést Takács góljával, azonban még az első félidőben fordított a Kövesd Koszta és Novák révén, s 2-1-re megnyerték a találkozót a vendégek.

HBN


A tények

Felkészülési mérkőzés

DVSC – Mezőkövesd 1-2 (1-2)

Debrecen-Pallag. Vezette: Nagy N.

DVSC I. félidő: Novota – Bényei, Kinyik, Mészáros, Ferenczi – Bereczki, Filip, Tőzsér, Bódi – Takács T., Tisza II. félidő: Novota - Kuti, Újvárosi, Szatmári, Barna – Szabó J., Filip, Jovanovic, Bíró P. – Tonhaizer, Nagy K.

Mezőkövesd: Dombó – Lázár, Hudák, Szeles, Vadnai (Dawa 62.) – Iszlai (Farkas 62.), Mlinar, Keita - Strestik (Brasen 62.) – Koszta (Murai 70.), Novák (Majtán 38.)

Gól: 1-0 Takács T. (5.), 1-1 Koszta (10.), 1-2 Novák (21.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!