Kemény nyitány előtt a DEAC női futsalosai

Kemény nyitány előtt a DEAC női futsalosai
© Fotó: Koppányi Szabolcs
Debrecen – DEAC-Rubeola FC Csömör női NB II-es futsalmérkőzést rendeznek szeptember 28-án, csütörtökön Debrecenben, az egyetemi DESOK csarnokban, 20.00 órakor. A belépés ingyenes.

Darányi Antal vezetőedző szerint embert próbáló meccsel kezdi el az élvonalból a nyár elején kiesett DEAC az NB II-es sorozatot. A csapattal augusztus óta dolgozó, szintén a szakosztálynál maradó Sólyom Attilát a kispadon váltó szakember szeretne kombinatív és eredményes játékot látni a lányoktól. Emellett mindenképpen javítani kell a helyzetkihasználáson is.

Nehéz dolga lesz a debreceni együttesnek, hiszen a Rubeola, bár nem verhetetlen csapat, de Csömörön remek a futsalképzés. A kerete újpesti nagypályás játékosokra épül, és az előző idényben a rájátszásig jutott az NB II-ben. Amikor kikapott, akkor is csak szoros mérkőzéseken.

A DEAC gárdája bő kerettel készült a bajnokságra, új trénere pedig szeretné, a szezon során a rangadókat hazai pályán mindenképpen hozná együttese – szerinte ugyanis ez kell a fő cél, vagyis a gyors NB I-be visszakerülés kiharcolásához.

– Koppányi Szabolcs –


Fotó: Koppányi Szabolcs
Debrecen - Az NB II-t megnyerő, vagyis feljutó alakulat célja mindenképpen a bennmaradás az élvonalban. Az elmúlt években folyamatosan fejlődő, ám még mindig fiatal, helyi kötődésű sportolókra építő gárda egy keleti rangadóval nyitja a 2017/18-as idényt. A DEAC-Nyírgyulaj KSE meccsre a belépés dí...