Kemény munkában vannak az újvárosi kézisek

Egységben az erő!
Egységben az erő! - © Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros – A Gyöngyös és a Topolcany után pénteken jön a Turda.

Javában zajlik a felkészülés az NB I-es Balmazújváros kézilabdacsapatánál, az új játékosok kezdenek beilleszkedni, illetve az edzőmeccsek is jönnek egymás után. Három friss igazolást már bemutattunk, most Jozef Hantak és Paul Teodor mondja el, miért döntött az Újváros mellett.

– Nagyon jól érzem magam, a srácok rendesek, jó a kollektíva. Mindenki egységben gondolkodik a pályán is. Mikor próbajátékon jártam a klubnál, éreztem, van ambíció a csapatban, ezért is jöttem ide. Remélem, eredményesek leszünk, van esélyünk a bennmaradásra – nyilatkozta a klub honlapjának Jozef Hantak.

Paul Teodor a kapuban segíti majd a hajdú-bihari egyletet. – Akiket megismertem a csapatból, azokkal elég jóba lettünk. Jók az edzések, viszont még sok időt külön edzek a kezem miatt, ami még a válogatottnál sérült meg.

Az újvárosiak megmérkőztek már a Gyöngyössel, mely 22–21-re nyert. A Topolcany gárdájával kétszer csaptak össze Füzesi Ferenc tanítványai, előbb 32–32-t, majd 31–31-et játszottak a felek. Pénteken 18.30-tól pedig a AHC Potaissa Turda következik.

HBNSporthírek


hirdetés