Kemény mérkőzésre számít Berényi Sándor

Debrecen – A tabella harmadik helyén álló Kaposvári KK együtteséhez látogat szombaton 18 órától a DEAC kosárlabdacsapata. A Kaposvár négy győzelemmel kezdte a szezont, első vereségüket az előző héten szenvedték el a hazai pályán még hibátlan Szombathely otthonában – írja a debka.hu.

– Nagyon jó együttesnek tartom szombati ellenfelünket, a kezdőötösük az egyik legjobb a bajnokságban. Kellemetlen szerkezetben játszanak, három palánk alatt is otthonosan mozgó játékossal, a hátvédeik pedig nagyszerűen bontják a védelmet, és extra százalékkal dobják a hárompontosokat. Baki Gergely várhatóan ellenünk tér majd vissza, így a kispadjuk is tovább erősödhet, kemény mérkőzésre számítok – fogalmazott Berényi Sándor, s így folytatta. – A héten elemeztük a játékukat, megpróbálunk a lehető legjobban felkészülni. Védekezésben és lepattanózásban még mindig rengeteget kell javulnunk. A Kaposvár az a csapat, amely minden apró megingásunkat könyörtelenül ki fogja használni.

HBN


Debrecen - Ismét nehéz ellenfél vár a DEAC férfi kosarasaira, Kaposváron játszanak a debreceniek. A kézilabdázók a listavezetőt fogadják, a futsalosok Dunaújvárosban, az NB III-as focicsapat pedig a fővárosban játssza bajnoki mérkőzését. NB III – Fővárosi ellenfél A DEAC az előző négy mérkőzés...