Sport

2012.09.21. 17:17

A Lokinak esélyesként kell nyernie az Eger ellen

Labdarúgás - Bernáth Csaba tudja, a DVSC a favorit, de óvatosnak kell lenniük az egriek ellen.

Labdarúgás - Bernáth Csaba tudja, a DVSC a favorit, de óvatosnak kell lenniük az egriek ellen.Ha le akarnánk egyszerűsíteni, akkor könnyen elintézhetnénk a szombaton 16 órakor Diósgyőrben rendezendő Eger-DVSC-TEVA bajnoki összecsapás esélyeit: az újonc játszik a bajnokcsapattal semleges pályán, nem kérdés, a Lokinak áll a zászló. A futball azonban nem mindig ilyen egyértelmű, a kép ezúttal is jóval árnyaltabb, mint először gondolnánk.

Uralni a meccset

- Tény, mi vagyunk az összecsapás esélyesei, különösen úgy, hogy az egriek nem élvezhetik a hazai pálya előnyét - nyilatkozta lapunknak Bernáth Csaba, a DVSC jobbhátvédje, utalva arra, hogy az ellenfél stadionja egyelőre nem felel meg az MLSZ előírásainak, ezért kénytelenek a DVTK otthonában fogadni a Debrecent. - Emlékezhetünk rá, hogy már a Ligakupa-összecsapásunkra is felszívták magukat és meggyűlt a bajunk velük, de láthattuk például a Fradi elleni meccsüket, amelyet az Oláh Gábor utcában rendeztek. Akkor 0-2-ről egyenlített az Eger, azaz hiba lenne félvállról venni őket! Jobb erőket képvisel a Loki, mint az újonc, ám azért mindent el kell követnünk, hogy ez a gyepen is megmutatkozzon. Uralnunk kell végig a találkozót és a múlt heti, Honvéd elleni kilencven perchez hasonlóan már az elején magunkhoz kell ragadnunk a kezdeményezést és agresszíven kell futballoznunk. Ha a tudásunk legjavát hozzuk Diósgyőrben, biztos vagyok benne, hogy nem lehet gond és a miénk lesz a három pont.

Megnyílt az út

A harminckét éves védő elmondta, örül annak, hogy az utóbbi időben ismét több lehetőséghez jutott a gárdában, de tudja, hogy továbbra is bizonyítania kell. - Korábban különböző okok miatt kevesebbszer játszottam, ezért is boldog vagyok, hogy most újra szóhoz jutok. Tudtam, mindenki előtt nyitva áll a csapatba kerülés útja, azon leszek, hogy a lehető legtöbbet nyújtsam a meccseken és az edzéseken.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!