Kellemes edzőpartnerek a kellemetlen időben

Akt.:
Kellemes edzőpartnerek a kellemetlen időben
© Illusztráció: Derencsényi István, archív
Hajdú-Bihar – A labdarúgó megye I. 15. fordulójában a Hajdúböszörmény és a Hajdúszoboszló is gólzáporral lepte meg ellenfelét. A Nagyhegyes, a Nyíradony, a Monostorpályi, a Berettyóújfalu nem bírtak egymással és döntetlennel zárták küzdelmüket.


Sárrétudvari–Téglás 2–1 (0–0)

100 néző, vezette: Gulyás S.(Mészáros Cs., Karasi T.)

Sárrétudvari: Eszenyi–Kiss T., Kiss Cs., Nagy, Varga, Hajzer (Balogh), Fegyverneki, Kerti(Erős), Füleki (Makula), Kovács, Bodnár(Wass). Edző: Bodó Lajos.

Téglás: Kiss L.–Horváth, Csapó, Nagy, Deák, Kádár, Kapusi, Nagy J., Veres, Danó, Szabó. Edző: Szabó Imre.

Gól: Wass(2), illetve Nagy J. Jók: Egész csapat Ifi: 3–2.

Bodó Lajos: – Nagyon nehéz mérkőzésen, gyenge játékkal tudtunk búcsúzni az őszi szezontól. A második félidőben a beállt titkos fegyverünk ismét eldöntötte a mérkőzést. Az ősz folyamán rengeteg gonddal kellett megküzdeni, de az ifijátékosok és az „öregfiúk” segítségével sikerült megoldani. Gratulálok mindenkinek, és szeretnék köszönetet mondani Kiss Tibor polgármester úrnak és egyesületünk vezetőinek, a családomnak és azoknak akik bíztak bennünk. Köszönöm, hogy engem bíztak meg a bajnokság kezdetén a csapat irányításával. Jó pihenést és felkészülést minden csapatnak ebben a kiélezett bajnokságban.

Szabó Imre: – nem értük el.


Hajdúböszörmény–Hajdúnánás 4–0 (2–0)

néző, vezette: Dobi Zs.(Mező S., Csiszár K.)

Hajdúböszörmény: Tömöri–Kerek, Fülöp, Simonka, Lovas(Sólyom), Szathmári(Csatári), Szabó M.(Fülöp), Jeremiás, Molnár, Nagy(Benke(Tóth)), Szabó M.(Kállai)Edző: Kiss Antal.

Hajdúnánás: László–Kondora(Tímár), Fodor, Berán, Mile, Csiszár(Kállai), Juhos, Papp, Bálint, Újvári(Szarka), Fábri(Dallos). Edző: Imrő László.

Gól: Jeremiás, Simonka, Újvári, Sólyom. Jók: László, Fodor, Kondora Ifi: 2–1.

Kiss Antal: – nem értük el.

Imrő László: – Az első félidőben kellemes edzőpartnerek voltunk kellemetlen időben. A második játékrészben úgy érzem, nem érdemeltük meg a kapott két gólt. Gratulálok a böszörményi őszi elsőséghez és kellemes ünnepeket kívánok a megyében minden labdarúgásban dolgozó munkatársnak.


Hajdúsámson–Balmazújváros 2–1 (2–0)

100 néző, vezette: Tomori P.(Oláh G., Papp. I.)

Hajdúsámson: Szalánczi–Mertin(Hamar), Kubán, Papp(Zsíros), Gráma, Molnár(Iván), Éder, Halász, Béke(Szabó), Bartha(Csurka), Hamar. Edző: Szegedi Szabolcs.

Balmazújváros: Csobán–Vaszilkó, Szűcs, Istenes, Kovács, Vincze, Kaszás, Szabó, Abdulmaati, Bozsányi, Posta. Edző: Szabó Balázs.

Gól: Halász, Hamar, illetve Vincze Jók: Molnár, Mertin, Bartha

Szegedi Szabolcs: – Mély talajú pályán 80 perc elegendő volt a három pont begyűjtéséhez.

Szabó Balázs: – Csapatom nem érdemelt vereséget, hiszen mindent megtett annak az érdekében, hogy pontot, pontokat szerezzünk. A Sámson jól használta ki hibáinkat, amiben a játékvezető is partner volt. Egy kétes szituációban ítélt meg egy kétes tizenegyest. Ezt a két gólos hátrányt a második félidőben már nem tudtuk ledolgozni.


Nagyhegyes–Nyíradony 2–2 (0–0)

100 néző, vezette: Pap E.(Horváth G., Hornyik M.)

Nagyhegyes: Vámosi–Magyar, Bodnár, Vig, Kovács, Bácsi, Szász(Kovács), Simicskó(Forgács), Varga, Mizsák, Illés. Edző: Posta Sándor

Nyíradony: Bugjó–Takács, Kiss(Czibere), Tömöri, Bodnár, Szilágyi(Gál), Baranyi, Gyurina(Csecsődi), Kerecsen (Kiss), Vasas, Furó. Edző: Orosz János

Gól: Mizsák, Kovács, illetve Vasas, Tömöri Jók: Egész csapat. Kiállítva: Bácsi, Varga. Ifi: 3–2.

Posta Sándor: – Az első félidő utolsó öt percében kettős emberhátrányba kerültünk. Ennek ellenére a második játékrészt úgy kezdtük, hogy meg akarjuk nyerni a mérkőzést. Kettő gólt sikerült is rúgni, de ez sajnos csak egy döntetlenhez volt elegendő. Ha a játékképet nézzük, megérdemeltük volna a győzelmet.

Orosz János: – Gratulálok a csapatnak az őszi szerepléshez.


Monostorpályi–Berettyóújfalu 2–2 (0–1)

150 néző, vezette: Szűcs L.(Prezenszki M., Katona D.)

Monostorpályi: Sallai–Nagy(Horváth), Tapoti, Kun, Takács, Nyilas(Bodnár L.), Gyügyei, Kőnig, Apagyi(Száraz), Bodnár I., Jávorszky(Rózsa). Edző: Selyem Nándor.

Berettyóújfalu: Virányi˜–Sándor, Mező(Kapusi), Harmati(Szitkó), Kardos, Szabó(Kiss), Nagy R., Ékes, Magyar, Csordás, Nagy Z. Edző: Szitkó Róbert.

Gól: Bodnár L., Bodnár I. Jók: Kun, Gyügyei, illetve Csordás. Ifi: 2–4.

Selyem Nándor: – Az első félidőt rosszul kezdtük, ráadásul kétszer gólhelyzetbe is hoztuk az ellenfelünket, amit ki is használtak. Ezután kezdtünk játszani, ami meg is hozta a döntetlen eredményt. Így kellett volna küzdeni az egész mérkőzésen, akkor nagyobb lehetett volna az örömünk. Köszönjük a szurkolóknak és a vezetőségnek a támogatást. Jó pihenést kívánok mindenkinek.

Szitkó Róbert: – Mély talajú pályán küzdelmes mérkőzést játszottunk, és úgy éreztem, Pályiban hagytunk két pontot. Ettől függetlenül gratulálok a fiúknak az egész féléves munkájukhoz. Kellemes ünnepeket kívánok a Hajdú-Bihar megyei labdarúgásnak.


Hajdúszoboszló–Püspökladány 5–0 (1–0)

50 néző, vezette: Krizbai Zs.(Szűcs A., Forgács K.)

Hajdúszoboszló: Bíró(Dóró)–Kereki(Mester), László, Éles, Kovács(Kis), Halász(Pintér), Tóth, Kunkli, Nagy(Árva), Kálmán, Butor(Csuka). Edző: László Richárd.

Püspökladány: Katona–Veres, Varga, Pálmai, Pintér(Sass), Kiss, Szabó, Mogyorósi, Horváth I., Nádházi(Petrezselyem), Horváth R. Edző: Püspökladány LE.

Gól: Kovács, Kálmán(2), Csuka, Kunkli. Jók: Mindenki. Ifi: 5–0.

László Richárd: – Kellemes ellenfél ellen sikerült győzelmet aratnunk. Gratulálok az egész csapatnak. További sok sikert Püspökladánynak. Remélem a januári felkészülést így együtt fogjuk tudni elkezdeni.

Püspökladány LE: – 80 percig remekül helyt álltunk egy nagyon jó Hajdúszoboszló ellen. Sajnos az utolsó tíz percben elfáradtunk, ezért lett ilyen sok a gól különbség a végén. Büszkék vagyunk a fiatal püspökladányi játékosokra.


A tabella:

1. Hajdúböszörmény 15 10 3 2 41–17 33
2. Nyíradony 15 10 1 4 45–25 31
3. Sárrétudvar 15 9 4 2 34–10 31
4. Hajdúsámson 15 9 3 3 44–26 30
5. Hajdúszoboszló 15 8 6 1 42–15 30
6. Berettyóújfalu 15 8 4 3 40–17 28
7. Hajdúnánás 15 7 4 4 30–25 25
8. Nagyhegyes 15 7 3 5 48–32 24
9. Derecske 14 6 3 5 27–25 21
10. Monostorpályi 15 6 2 7 35–38 20
11. Balmazújváros 15 5 2 8 35–26 17
12. Hosszúpályi 14 4 2 8 21–56 14
13. DEAC 13 4 1 8 18–25 13
14. Hajdúdorog 14 3 0 11 20–46 9
15. Téglás 15 1 0 14 13–61 3
16. Püspökladány 14 1 0 13 13–62 3Sporthírek


hirdetés