Keleti klasszikus Debrecenben

Keleti klasszikus Debrecenben
Máris keleti klasszikussal indul a tavaszi idény: pénteken 19 órától az Oláh Gábor utcai stadionban DVSC-TEVA–DVTK mérkőzést rendeznek.

Lássuk, hogyan látja az esélyeket a két együttes trénere!

– Sok bosszúságot okoztak nekünk a közelmúltban a borsodiak – utalt a tavaly júliusi és a tavalyelőtti vereségre (0–1 és 1–2) a Loki klubmenedzsere, Herczeg András, – többek között ezért is, és persze a jó rajt miatt is nagyon fontos lenne nyernünk ellenük.

Ez nem lesz könnyű feladat számunkra, mert a Diósgyőr sokat erősödött a holt szezonban, biztosak lehetünk benne, hogy nagyon motivált, harcos együttes lesz a vendégünk.

Vélhetően igyekeznek minél stabilabbak lenni hátul és gyors ellentámadásokkal gondot okozni nekünk, hiszen remek képességű támadókkal rendelkeznek. Nem lehet más a célunk, mint győzni, a körülményektől függetlenül, akár csúszva-mászva és birkózva, de meg akarjuk szerezni a három pontot – jelentette ki a szakember.

– Bevégeztetett a felkészülés… – kezdte Tornyi Barnabás, a DVTK vezetőedzője. – Megpróbálunk nemes ellenfél lenni, és mindent megcáfolva eredményesnek bizonyulni. Ilyen változásokon nem esett át egyik magyar csapat sem a szezon közben, de megpróbáltunk egységet kovácsolni, és a játékosok szeretnének bizonyítani.
Herczeg András kollégámmal, barátommal kívülről ismerjük egymást, tisztában vagyunk az erőviszonyokkal, és bár egyszer nyert eddig diósgyőri csapat Debrecenben, ez nem jelenti azt, hogy mintegy tradícióból fel kellene tennünk a kezünket. Talán valamivel nekünk könnyebb a helyzetünk, mert DVSC van kényszer alatt.

 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

 

DVSC – DVTK: még 150 vendégjegy

DVSC – DVTK: Minden áron győzni kell!

Nagy az érdeklődés a rajt iránt

 

 További hírek a boon-sportoldal kategóriából