Kelecsevics remekelt a DKSE ellen

Kelecsevics remekelt a DKSE ellen
A Ferencváros harminc góljából tizenegyet szerzett szerda este a DKSE-Hotel Lycium elleni mérkőzésen az a Marinko Kelecsevics, aki a téli szünetben hagyta el a debreceni együttest.

A cívisvárosiak huszonegy találatig jutottak 2010 első bajnoki összecsapásán, ám a meccs derekáig tartották a lépést a házigazdákkal, nem szakadtak le nagyon. A télen többek között Bendó Csabával is erősítő zöld-fehérek a találkozó végére húztak el a vendégektől, s a hatvan perc letelte után kilencgólos győzelemnek örülhettek.

A DKSE a következő hetekben hazai pályán igyekezhet további pontokat gyűjteni: február 12-én – jövő hét pénteken – a Mezőkövesdet fogadja, 19-én a Gyöngyöst, március 5-én pedig a felvidéki Tatran Presov (Eperjes) látogat Debrecenbe.

A tények
FTC–DKSE-Hotel Lycium 30–21 (14–12)
Budapest, 250 néző. Vezette: Horváth P., Marton B.
FTC: Perger – Bendó 3, Kiss I., Mazák 1, Czina, Kelecsevics 11/4, Mórocz 5. Cserék: Tóth K. (kapus), Sándor 3, Wieszt K. 3, Wieszt Zs. 2, Kovács G., Lepsényi 2. Edző: Vladan Matics.
DKSE: Kenyeres – Gúnya 2, Padla 4, Hímer 1, Hornyák 1, Lókodi 5/2, Pálos 7/4. Cserék: Nahaj (kapus), Szabó Cs., Sipos 1, Pető. Edző: Bíró Imre.
Kiállítások: 16, illetve 10 perc.
Hétméteresek: 5/4, illetve 8/6.
Piros lap: Kiss I. (58. perc).