Kékestetőn havazott

Kékestetőn havazott
© Forrás: YouTube / bwstream
Budapest – Kékestetőn havazott szerda délután; a heol.hu beszámolója szerint egy webkamera nem sokkal 13 óra előtt örökítette meg az idei szezon első hópelyheit.

A déli sípályán elhelyezett webkamera élőben rögzített felvételén jól látható, ahogy 12 óra 52 perckor hózápor érte el Magyarország legmagasabb csúcsát.

A Szeretlek Mátra egyik kommentelője szerint nemcsak a Kékestetőn, hanem Gyöngyösön is esett pár percig a hó – írta a portál.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI megkeresésére megerősítette a kisebb havazást, a hőmérséklet Kékestetőn 4,8 fok volt.

– MTI –


Budapest - Megdőlt Budapesten a napi szélrekord kedden; 120 kilométer/órás szélerősséget mértek - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán honlapján. A korábbi budapesti október 23-ai szélerősség-rekord 73 kilométer/óra volt, amit 2017-ben szintén a János-hegyi műszer regisztrált. Most...

Budapest/Debrecen/Miskolc/Nyíregyháza - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti. Időjárási helyzet Európában Nyugat-Európában és a Földközi-tenger medencéjének nyugati felén magasnyomású képződmény alakítja az időjárást, arrafelé nagy területen szinte zavartalan a napsütés. A hőmérséklet d...