Nagyvilág

2015.12.11. 12:06

Nyolc ok, amiért a nők utálják a melltartót

Amikor azt hiszed, hogy a legkényelmesebb darabot viseled, akkor is találkozol a következő problémákkal. 

Amikor azt hiszed, hogy a legkényelmesebb darabot viseled, akkor is találkozol a következő problémákkal. 1. Megtalálni a megfelelőt

Ki az, aki első próbálkozásra megtalálja a megfelelő darabot? Néha az egész vásárlás lehetetlen küldetésnek tűnik és hiába próbálsz fel öt különböző méretű és fazonú melltartót, valahogy egyik sem kényelmes.

2. Kényelmetlen

Amikor azt gondolod, hogy megtaláltad a megfelelőt, amiben egész nap kényelmesen érzed magad egy idő után észreveszed, hogy a pántok vágják a bőröd és alig várod, hogy hazamenj és letehesd.

3. A méret

Habár a fehérneműk számozása egységes, közel sem biztos, hogy ugyanaz a méret megegyezik a különböző üzletekben. Mellesleg semmi sem lombozza le jobban a napod, ha rájössz, hogy teljesen más méretet hordasz, mint kellene.

4. A pántok

Reggel rohannál az öltözködéssel, de közben megtekeredik a melltartód pántja, amit próbálsz megigazítani, de közben fordítva teszed a helyére. Amikor rájössz, ismét leveszed és csak a harmadik próbálkozásra sikerül normálisan felvenned.

5. A kapcsok

Ugyancsak sietés közben okozhat problémát, főleg ha legalább két-három helyre is be kell igazítsd. Egy pasit viszont soha nem kérhetsz meg, hogy segítsen bekapcsolni mert valamiért csak azt tudják, hogyan kell azt kikapcsolni. Rejtély, miért.

6. A stílusok

Reggel félórás töprengés után kiválasztod a ruhád, felöltözöl, majd észreveszed, hogy a rózsaszín melltartód átlátszik a felsőd alól. Vagy éppen kilátszik a ruhád alól. Azonnali újratervezés, de legalább dönthetsz, hogy a ruhádat vagy a melltartódat cseréled le.

7. Meleg

Ez leginkább nyáron okoz problémát, amikor a melltartó nélkül is izzadsz. Nem elég, hogy el kell viselni a magas hőmérsékletet, még a melltartó is melegít.

8. Pánt nélkül

A pánt nélküli melltartók. Csak egy gond van velük, nem minden helyzetben tartanak és lehet, hogy pont a legrosszabb pillanatban akar lecsúszni a melleidről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!