Kedvezmények a jövő heti EL-meccsre

Akt.:
Kedvezmények a jövő heti EL-meccsre
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A DVSC labdarúgó csapata sikeresen jutott túl San Marinói riválisán az Európa Ligában. A Loki a 2. fordulóban itthon kezd fehérorosz ellenfelével szemben: Szakályék jövő csütörtökön, július 14-én este fél hétkor a Torpedo-Belaz Zhodino együttesét fogadják a Nagyerdei Stadionban, ahol ismét több, mint tízezer szurkolóra számítanak.

Az oroszok elleni összecsapásra hétfőtől kezdődik meg a kedvezményes jegyárusítás a Nagyerdei Stadion péntáraiban és a nagyerdeistadion.hu webáruházában. Az Európa Liga találkozóra a bajnoki meccsek jegyárainak mindössze 50 százalékáért megvehetők a belépők a VIP-jegyek kivételével, melyeknek árai nem változnak.

Akik még nem vették meg éves bérleteiket, azoknak érdemes csütörtökig megtenniük, hiszen nem csak a július 14.-i nemzetközi meccset tekinthetik meg ingyen, hanem – ha továbbjut a Loki – a 3. Európa Liga ellenféllel szembeni, majdani hazai csatát is.

A DVSC mérkőzéseire ebben a szezonban minden korábbinál több – családi, nyugdíjas – kedvezményes bérlet váltható, és az árak is csökkentek 20-30 százalékkal. Újdonság, hogy a 10 éven aluliak számára a belépés ingyenes, akárcsak a kerekes székeseknek, akiknek bérletet sem kell váltaniuk.

Az elmúlt szezonbeli bérletesek helyét a július 17.-i, Paks elleni bajnoki nyitó mérkőzésig fenntartják. A bérletárusítás már tart a Nagyerdei Stadion pénztárainál. Bővebb információk a DVSC honlapján.