KBSC: új edzővel Putnokon a Sopron ellen

KBSC: új edzővel Putnokon a Sopron ellen
Kazincbarcika – A labdarúgó NB II 31. fordulójában a Kazincbarcikai SC gárdája a Soproni VSE csapatát fogadja Putnokon vasárnap.

Labdarúgó NB II, 31. forduló

Kazincbarcikai SC – Soproni VSE (Putnok, vasárnap, 17.00)

Koleszár György, a KBSC megbízott vezetőedzője: – A klubvezetés úgy döntött, hogy az eredmények miatt váltani kell, s úgy gondolták, hogy ezt a nem egyszerű helyzetet meg tudom oldani. Nem kértem időt, annál jobban szeretem ezt a klubot, hogy gondolkodjak egy ilyen felkérésen, kutya kötelességem volt ezt a feladatot elvállalni. A prioritás az, hogy vasárnap nyerni kell, nincs mese… Egy úton elindult az a bizonyos szekér, de egy győzelemmel meg kell állítani, egész héten ennek jegyében zajlott a felkészülés. Általában azon ellenfelek ellen a legnehezebb nyerni, amelyek úgymond ,,lesajnáltak”, ezért nem lesz egyszerű meccs a Sopron elleni derbi, de akarjuk a 3 pontot, ez nem kérdés. Ez lesz az első mérkőzésünk Putnokon, kérünk mindenkit, hogy segítse a csapatot, mert szükségünk van rá.

A KBSC-ben Heil és Sigér eltiltott, Takács még maródi, illetve néhány ember apróbb sérüléssel küzd.

A KBSC várható kezdőcsapata: Somodi – Tóth Sz., Palmes, Belényesi, Süttő – Engel, Kovács, Hegedűs, Kanalos – Murai, Boros.


Kazincbarcikán lépni kellett és nem volt más választás
Kazincbarcika - Az ügyvezető úgy látja, a keret alkalmas arra, hogy a célt elérje. „A cél továbbra is a bennmaradás kivívása” – hangsúlyozta lapunknak adott nyilatkozatában Gulyás Tibor, a KBSC FC Kft. ügyvezetője, akit azért kerestünk meg, mert szerdán közös megegyezéssel szerződést bontott a kl...

Távozik Vitelki Zoltán
Kazincbarcika - Szerdán közös megegyezéssel szerződést bontott egymással az NB II-ben szereplő Kazincbarcikai SC, valamint Vitelki Zoltán vezetőedző. Amint az ismert, a trénert tavaly nyáron nevezték ki az észak-borsodi együttes kispadjára, azok után, hogy a gárda feljutott az NB III-ból a másod...