Kávét, édességet, sört vittek el a kisboltból

Akt.:
Kávét, édességet, sört vittek el a kisboltból
© Fotó: police.hu
Komádi – A komádi rendőrök elfogták azt a 23 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint betört egy berekböszörményi boltba.

Egy nő 2015. október 13-án 1 óra 14 perckor tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy a Berekböszörményben található élelmiszerboltjuk ablakát ismeretlen tettes felfeszítette. A helyszínre érkező rendőrök a szemle során megállapították, hogy a betörő a boltból kávét, édességeket, valamint dobozos sört tulajdonított el, majd távozott onnan.

A járőrök kiterjedt adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek az elkövető azonosítása és felkutatása érdekében, amely aznap 21 órakor eredményre vezetett. A Komádi Rendőrőrs munkatársai a Furtai úton megállítottak és igazoltatták egy gyalogost, akinél egy szatyorban meglátták ugyanazokat az árucikkeket, amelyeket a berekböszörményi boltból vittek el. A férfi először tagadta, hogy azokat ő lopta volna, majd később beismerte, hogy ő tört be a boltba.

A rendőrök a berekböszörményi M. Györgyöt elfogták és előállították a Biharkeresztesi Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Biharkeresztesi Rendőrőrs a terhelttel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés