Nagyvilág

2013.04.28. 21:01

Videó: Michael Bublé koncertet rögtönzött a metrómegállóban

New York metróval közlekedő lakossága egy igen derűs reggelre ébredhetett, hiszen Michael Bublé személyesen énekelte nekik a reggeli ébresztőt.

New York metróval közlekedő lakossága egy igen derűs reggelre ébredhetett, hiszen Michael Bublé személyesen énekelte nekik a reggeli ébresztőt.A 37 éves sztár egy a capella csoporttal állt össze (Naturally 7), hogy elénekeljék a Jackson Five Who s Lovin You dalát. A kanadai születésű sztárt azonnal körbevették a hölgy rajongók. A produkció végén megköszönte a nézőknek a figyelmet és bevallotta, hogy nagyon izgatott volt az előadás alatt. Michael szerint egy metrómegállóban énekelni a zene legtermészetesebb formája, még a legnagyobb zenészek is lejönnek néha egy előadásra.

Az előadásnak egyébként célja is volt, az új albumát szerette volna népszerűsíteni, mely a To Be Loved címet viseli. Az első héten körülbelül 170,000-es eladott példányszámot jósolnak. Hallgassa meg a fantasztikus a capella előadását!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!