Kassai Viktor a nyolcaddöntőben is vezet mérkőzést

Kassai Viktor vezeti szombaton az Egyesült Államok – Ghána nyolcaddöntőt a dél-afrikai labdarúgó világbajnokságon – döntött – a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) Játékvezető Bizottsága.

Ez lesz a magyar játékvezető harmadik fellépése a végén, eddig a Brazília – Észak-Korea és az Uruguay – Mexikó találkozókat vezette két segítőjével, Erős Gáborral és Vámos Tiborral – írja a magyar labdarúgó szövetség honlapja.

Az Egyesült Államok – Ghána nyolcaddöntő szombat este fél kilenckor kezdődik Rustenburgban. A mérkőzés győztese az Uruguay – Dél-Korea találkozó továbbjutójával küzd meg az elődöntőbe jutásért.

Kassai Viktort és Erős Gábort eredetileg a pénteki Svájc – Honduras mérkőzés tartalék játékvezetőjének, illetve asszisztensének jelölték. A magyar játékvezető és segítője el is utazott a mérkőzés helyszínére, Bloemfontein-be, de az érkezést követően néhány perccel már indult is vissza repülőjük a főhadiszállásra. A feladatot ugyanis az utolsó pillanatban törölték, és helyette kijelölték őket a szombati találkozóra.

 

-Független Hírügynökség-