Karóratolvajt keres a rendőrség

Akt.:
Karóratolvajt keres a rendőrség
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik a képen látható férfi azonosítása érdekében.

A Debreceni Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztálya lopás gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. október 10-én Debrecenben, a Balmazújvárosi úton található egyik áruházban az ismeretlen tettes eltulajdonított egy sportkarórát.

Az ismeretlen elkövetőről a bolt biztonsági kamerája felvételt készített.

A férfi 30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, haja rövid, sötét barna színű. A bűncselekmény elkövetésekor szürke színű sportcipőt, mustársárga színű hosszú nadrágot, fekete színű pólót, és kék színű farmer inget, valamint egy sötét árnyalatú kabátot viselt.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekményekkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– police.hu –