Sport

2015.10.06. 07:34

Vége a strandröpis idénynek

Debrecen - Szabó Kármen lett a strandröplabda bajnokság legeredményesebb játékosa.

Debrecen - Szabó Kármen lett a strandröplabda bajnokság legeredményesebb játékosa.

A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség által rendezett Traubisoda megyei strandröplabda bajnokságot előzetesen nyolc fordulósra tervezték, ám az utolsó forduló az időjárásra, valamint a pálya állapotára való tekintettel elmaradt, így végül hét verseny eredményei alapján hirdetnek győzteseket és helyezetteket.

A Hajdú-bihari Napló által is támogatott, idén immár harmadik alkalommal megrendezett sorozatban afgán, lengyel, román, szlovák sportolók is szerepeltek a magyar versenyzők mellett. A hölgyeknél 75 résztvevő közül az összesített versenyt Szabó Kármen nyerte 32 ponttal, második Fehér Zsófia lett 25 egységgel, míg a harmadik Bancsi Judit 22 ponttal. A férfiaknál 95 induló közül a miskolci Bacsó István győzött 17 ponttal, megelőzve a háromszor vele induló Busák Istvánt, aki 15 pontot gyűjtött. A vegyes párosoknál 85 versenyző közül az összetett verseny élén Szabó Kármen végzett 29 ponttal, 7 egységgel megelőzve Nagy Mártont és 13 ponttal Hock Renátát.

A bajnokság díjkiosztóját csütörtökön 14 órától a Debreceni Gyógyfürdőben tartják.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!