Karambol lett az elszúrt sávváltásból a Faraktár utcán

Karambol lett az elszúrt sávváltásból a Faraktár utcán
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – Nem a biciklisek napja volt a szerda Hajdú-Bihar megyében. Baleseti összefoglaló.

Egy 55 éves férfi autóval közlekedett Debrecenben, az Andaházi utcán a Péchy utca felől a Simonyi utca irányába szerda reggel. A sofőr a Simonyi utca kereszteződésénél kihelyezett “Állj! Elsőbbségadás kötelező!” közúti közlekedési jelzőtábla ellenére nem adott elsőbbséget a gyalogos- és kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak. A biciklis, hogy elkerülje az ütközést, kerékpárját jobbra kormányozta, majd nekiütközött az út szélén lévő közúti jelzőtáblának. A balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint a kerékpáros férfi könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

kp1

Fotó: police.hu

Szintén a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja annak a balesetnek a körülményeit, amelyben két személygépkocsi ütközött össze. Egy 47 éves férfi egy Audival haladt Debrecenben, a Faraktár utcán a Vámospércsi út felől a Hajnal utca irányába a középső, egyenesen haladó forgalmi sávban szerda délelőtt. A sofőr a külső sávba történő sávváltása során összeütközött a vele azonos irányba közlekedő Isuzu típusú autóval. A balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint az Isuzu utasa könnyű sérülést szenvedett.

p2

Fotó: police.hu

Egy 28 éves nő közlekedett az általa vezetett Volkswagennel délelőtt fél 11 körül Hajdúszoboszlón, a Bethlen utcán. A Bethlen utca és a Halasi Fekete Péter tér kereszteződésében a sofőr figyelmen kívül hagyta az „Elsőbbségadás kötelező!” közúti közlekedési jelzőtáblát és összeütközött egy elektromos kerékpárossal, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vizsgálja.

b4

Fotó: police.hu

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .