Karambol a Budai Nagy Antal utcán

Akt.:
Baleset a Budai Nagy Antal utcában
Baleset a Budai Nagy Antal utcában - © Fotó: Matey István
Debrecen – Baleset történt a Budai Nagy Antal utca és a Kurucz utca kereszteződésben szombat este – tájékoztatott a DKV. A rendőrség a helyszínelés idejére az érintett szakaszon teljes útzárat rendelt el, ez befolyásolta a debreceni buszközlekedést is.

A Budai Nagy Antal utcán közlekedett egy nő az általa vezetett személygépkocsival március 23-án 19 óra körül. Az elsődleges adatok szerint a sofőr úgy kanyarodott balra, egy ingatlan kapubejárójához, hogy nem adott elsőbbséget a járművét előző személyautónak, amellyel összeütközött – tudatta a karambollal kapcsolatban vasárnap a rendőrség.

Mint közleményükben írják, az ütközés következtében a férfi gépkocsijával az útpadkára sodródott, és ott egy betonoszlopnak csapódott. Mindkét járművezető könnyű sérülést szenvedett.

Fotó: Matey István

A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

A helyszínelés végéig a 25 és 25Y-os autóbuszok terelőútvonalon közlekedtek, a kimaradó megállóhelyek a Kurucz utca, az Endre utca és a Budai Nagy Antal utca voltak. A DKV tájékoztatása szerint a helyszíni munka valamivel 22 óra előtt véget ért, azóta újra a megszokott rendben közlekednek a járatok.


Kövesse élőben a debreceni közlekedési helyzetet a Waze térképének segítségével: