Sport

2015.11.28. 20:14

Ferencváros vs. DVSC-TEVA – Edzői nyilatkozatok

Budapest, Debrecen - A Ferencváros vs. DVSC-TEVA (3-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Thomas Doll és Kondás Elemér értékelte a látottakat.

Budapest, Debrecen - A Ferencváros vs. DVSC-TEVA (3-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Thomas Doll és Kondás Elemér értékelte a látottakat.

Kondás Elemér: - Sokáig működött, amit elterveztünk, kontrákból próbáltunk veszélyeztetni. Aztán volt egy figyelmetlenség, Ramirez be tudott menni a tizenhatoson belülre, és gólt lőtt. A tizenegyes után eldőlt a mérkőzés. Két gyors csatárt állítottunk előre annak érdekében, hogy a megszerzett labdákból gólt tudjanak lőni. A mérkőzés legnagyobb helyzete a Baloghé volt az első félidőben, de lövés helyett Sidibének passzolt, ott lőnie kellett volna a fiatal csatárnak.

Thomas Doll: Intenzív mérkőzés volt, két nagyon jó csapat találkozott ma. Az eredménytől függetlenül a mérkőzésnek sok olyan szakasza volt, amikor szoros volt a találkozó. Nagyon jó munkát végeztek a fiúk ma. Az első félidőben is sok helyzetet kidolgoztunk, csak az utolsó passzok nem sikerültek. Keményen dolgoztunk, professzionálisan előkészítettük a mérkőzést. A csapat visszatért a siker útjára. A mérkőzésen az egyik fő feladatunk az volt, hogy a Debrecen három magas támadóját távol tartsuk a kaputól.




Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga tizenhetedik fordulójában a DVSC-TEVA a Ferencváros csapatához látogatott szombaton 18:00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!