Karácsonyi receptverseny a Naplóval

Akt.:
Karácsonyi receptverseny a Naplóval
Debrecen – Kedves Olvasók! Ismét meghirdetjük a nagy sikerű receptbeküldő versenyünket. Árulja el, hogy idén milyen ünnepi ételek és desszertek kerülnek a karácsonyi asztalra, s nevezzen be ezekkel a Hajdú-bihari Napló receptversenyébe!

Olvasóink ezúttal is több recepttel pályázhatnak, a zsűri által kiválasztott legjobbak bekerülnek a Hajdú-bihari Napló gondozásában megjelenő Karácsonyi vendégváró receptmagazinba.

A kiadványban meg nem jelenő receptek sem vesznek kárba, hiszen azokat a napilap Gasztronómia oldalán mutatjuk be. A karácsonyi receptmagazinba bekerülő ételleírások beküldőit hagyományainknak megfelelően díjazzuk, a több recepttel pályázók pedig sorsoláson vehetnek részt, ahol a szerencsések értékes ajándékokat nyerhetnek. Az ételleírásokat elsősorban elektronikusan várjuk a beata.barak@naplo.hu címre a lapban található kuponon lévő adatok megadásával.

A receptek beküldhetők postai úton is a lapban található kupon csatolásával, „Karácsonyi receptverseny” jeligével. Cím: Hajdú-bihari Napló, 4024 Debrecen, Dósa nádor tér 10. Egy beküldő több étellel is nevezhet! (A beküldő hozzájárul, hogy a receptje a Karácsonyi vendégváró receptmagazinban megjelenjen.)

Beküldési határidő: 2015. október 20.