Kapust tesztel a DVSC-TEVA

Akt.:
Gelei Vince
Gelei Vince - © Fotó: dvtk.eu
Debrecen – A húszéves Gelei Vince pár napig a hajdúsági piros-fehérekkel készül.


Bár a debreceniek keretében öt kapus is megtalálható Bozidar Radosevic, Verpecz István, Nenad Novakovics, Balogh János és Slakta Balázs személyében, a Loki edzéseit ezekben a napokban egy fiatal hálóőr, Gelei Vince is látogatja.

Mint ismert, Balogh János gerincsérvműtét után lábadozik, ezért ő még nem állhat a szakmai stáb rendelkezésére, Novakovicsnál pedig tavasszal érproblémát fedeztek fel, meg is műtötték a sérült lábát, a rehabilitációja neki is hosszabb időt vesz majd igénybe.

Szintén rossz szájízzel gondolhat vissza az idei őszi szezonra Verpecz, akinek leszakadt egy porc korábban a térdében, ő sem kerülhette el a műtétet és a több hetes kihagyást, mostanra azonban már egészséges, egyelőre a kispadon kapott helyet a legutóbbi bajnoki mérkőzéseken.

Mivel Slaktával eddig komolyan nem számoltak az első csapatnál, a nyáron az NB II-es Balmaz Kamilla Gyógyfürdőtől leigazolt horvát Bozidar Radosevic lépett elő első számú kapuvédővé a DVSC-TEVA gárdájában. Ő, úgy tűnik, bejátszotta magát az együttesbe, általában megbízható teljesítményt nyújt a bajnokságban és a Magyar Kupában is.

Az NB III-ból jött

A 20 esztendős Gelei Vince az NB III-as BKV Előrében véd, korábban megfordult a Ferencváros utánpótlás csapatában és a Diósgyőri VTK-ban is. Információink szerint Geleit beajánlották a Lokihoz, ezért pár napig a hajdúságiakkal készül és a trénerek felmérik, mire képes.

HBN-TN