Kamionos és kerékpáros balesetnél helyszíneltek a hajdú-bihari rendőrök

A Petőfi téri ütközés
A Petőfi téri ütközés - © Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – Két baleset történt az elmúlt 24 órában a megyében, amelyek során ketten megsérültek. A Petőfi téren kamion ütközött egy Ladával, Konyáron elütöttek egy biciklis lányt.

Kamionnal közlekedett egy férfi május 11-én 10 óra 30 perc körül Debrecenben, a Petőfi téren a Wesselényi utca felől az Erzsébet utca irányába, amikor sávot akart váltani, ám nekiütközött a vele azonos irányba közlekedő Lada típusú személygépjárműnek. A baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint a gépkocsi vezetője könnyű sérülést szenvedett. Az eset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

Egy 14 éves lány kerékpározott május 11-én 16 óra körül Konyáron, a Kiss utcán található parkban. A biciklis úgy kanyarodott balra, a Rákóczi utcára, hogy a bokroktól és fáktól nem észlelte a járműforgalmat, és nem adta meg az elsőbbséget a neki balról érkező személygépkocsinak, amellyel összeütközött. A baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint a gyerek könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja.

– police.hu –A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .