Kamion ütközött autóval Hajdúszoboszlónál, egy ember életét vesztette

Akt.:
Hajdúszoboszló, 2015. május 23. Rendõrök helyszínelnek a 4-es fõúton, Hajdúszoboszló közelében, ahol összeütközött egy személygépkocsi és egy kamion 2015. május 23-án. A baleset során a gépkocsi kigyulladt, a vezetõje életét vesztette.
Hajdúszoboszló, 2015. május 23. Rendõrök helyszínelnek a 4-es fõúton, Hajdúszoboszló közelében, ahol összeütközött egy személygépkocsi és egy kamion 2015. május 23-án. A baleset során a gépkocsi kigyulladt, a vezetõje életét vesztette. - © MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Hajdúszoboszló – Kamionnal ütközött egy személygépkocsi ma délelőtt, a 4-es számú főút 205-ös kilométerszelvényénél, Hajdúszoboszló közelében. A balesetben a személyautót vezető férfi életét vesztette, a kamion sofőrje nem sérült meg.

Az ütközést követően az autó kigyulladt, amit a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltottak el – közölte Kelemen-Madai Petra, a megyei katasztrófavédelem szóvivője.

A balesetben a személygépkocsi vezetője, egy 37 éves ebesi férfi a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben, a forgalmat mindkét irányból a körforgalomnál Hajdúszoboszló belterületére terelték – olvasható a police.hu-n.

 
hirdetés