Kamion és személygépkocsi ütközött a 47-esen

Kamion és személygépkocsi ütközött a 47-esen
A 47-es főúton Derecske és Berettyóújfalu között kamion és személygépkocsi ütközött. Teljes útzár van a területen – tájékoztatta portálunkat a katasztrófavédelem ügyeletes tisztje.

 

Két személyt kellett kórházba szállítani annak a balesetnek a helyszínéről, amely szerdán délelőtt történt a 47-es főút, Derecske és Berettyóújfalu közötti szakaszán, ahol román rendszámú gépkocsi, és egy bolgár rendszámú, tojást szállító kamion ütközött egymásnak.

A HAON eddigi információi szerint a Derecske felé közlekedő autós feltehetően elaludt a volán mögött, melynek következtében áttért a szemközti sávba, ahol összecsattant a kamionnal. A bolgár kamionos ennek következtében lesodródott az úttestről, és a járműszerelvény az árokba csúszott, majd ott az oldalára borult.

Az orvosi vizsgálatok szerint a személyautóban utazók közül ketten, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A baleseti helyszínelés, és a műszaki mentés ideje alatt teljes szélességében le kellett zárni a főút adott szakaszát, a forgalmat elterelték. Az eset pontos okai még vizsgálat alatt vannak.

cZZs

 


Nagyobb térképre váltás

  • Kutya miatt ütközött buszvárónak
  • Két autó karambolja a Böszörményi úton