Kamarás Iván hazajön a fia miatt!

Kamarás Iván hazajön a fia miatt!
Kamarás Iván ügyvédje, Dr. Mester Csaba a Mokkában elmondta, Iván a napokban készül haza Amerikából.

– Jelen pillanatban az elhunyt édesanya testvérének gondozása alatt áll Tormás, ám ez nem azt jelenti, hogy Kamarás Iván a gyerekről bármilyen formában lemondott volna – jelentette ki Dr. Mester Csaba.

A jogi képviselő hozzátette azt is, hogy jelen pillanatban a színész a kis Zalán egyetlen jogosult törvényes képviselője.

Mire számíthat Kamarás Iván, ha magához veszi a kisfiát?

Megkérdeztünk egy gyermekpszichológust, mire számíthat Kamarás Iván, ha magához veszi a kisfiát.

– Ebben az esetben nem csak arról van szó, hogy magához veszi az egyik szülő a gyereket, hanem arról, hogy egy gyászoló gyereket vesz magához – mondta el a NapiászOnline.hu-nak Gombos Bernadett gyermekklinikai szakpszichológus.

 - A gyerek ilyenkor kiszámíthatatlan, hajlamos azt fantáziálni, hogy a szülő, aki meghalt, vagy elhagyta, miatta ment el, mert nem szerette vagy nem volt elég jó neki. Ilyenkor a gyerekeknek vagy lelkiismeretfudalásuk van és szinte magukra haragszanak, vagy ami gyakoribb, haragszik az anyukájára, amiért meghalt, vagyis elhagyta és ezt a haragot kivetíti arra is, akivel együtt él. Itt most ráadásul egy “dupla csavar” is van a történetben, hiszen lehet, hogy azzal a szülővel fog együtt élni, aki egyszer már elhagyta.

Forrás: Napi Ász Online