Kályhába rejtette a betörés zsákmányát

Kályhába rejtette a betörés zsákmányát
© Fotó: police.hu
Biharnagybajom – A biharnagybajomi rendőrök elfogták azt a 30 éves férfit, aki a gyanú szerint betört egy helyi ingatlanba.

A nyomozás adatai szerint 2015. február 2-án 17 óra 17 perckor az önkormányzat egyik alkalmazottja telefonon arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét, hogy Biharnagybajomban, a Béke telepen ismeretlen tettes betört az önkormányzat tulajdonában álló épületbe, ahonnan több értéktárgyat ellopott.

A Biharnagybajomi Rendőrőrs munkatársai az ismeretlen személy azonosítása és felkutatása érdekében a helyszínen adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, mely eredményre vezetett. A beszerzett bizonyítékok a rendőröket 2015. február 3-án V. Sándor tiszacsegei lakoshoz vezették, akinek biharnagybajomi tartózkodási helyén házkutatást tartottak, ahol a kályhába rejtve megtalálták a bűncselekményből származó halogénlámpát, hosszabbítót és egyéb tárgyakat.

A rendőrök elfogták és a Püspökladányi Rendőrkapitányságra előállították a 30 éves V. Sándort, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak. A terhelt a bűncselekmény elkövetését beismerte.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –