Kállóy Molnár Péter ezoterikus titkai

Kállóy Molnár Péter ezoterikus titkai
Kállóy Molnár Péter színész, zenész, rendező, költő, énekes, műfordító. Számtalan színházi és filmes szerepe, rendezése mellett öt verseskötete jelent meg. Márciusban hatalmas koncerten mutatta be neves zenészek társaságában legújabb lemezét.

Péterrel és párjával, Lestár Ágival egy kávézóban találkoztunk. Csodálatosan illenek egymáshoz, mint később kiderült, nem is véletlenül. A számmisztikában mindkettőjük sorsszáma egy mesterszám, a 11-es. Péter színes egyéniségét nem kell bemutatni, Áginak pedig nemcsak a ruhája, a lénye is ezer színben pompázik. Bár Ágival először találkoztunk, beszélgetésünk során úgy tűnt, mintha ezer éve ismernénk egymást.
 
Mindegy hova ülünk?
 
Ági: A Feng shui szerint a zöld fotelbe kellene.
 
Ezek szerint hisztek a feng shuiban? Így is van berendezve a lakásotok?
 
Péter: Igen. Tény, hogy ha átalakítod eszerint a lakásodat, olyan energiák szabadulnak fel, ami megváltoztathatják az életedet. Időnként nálunk is megjelennek itt-ott kisebb szökőkutak…
 
Működik?
 
Ági: A szökőkút egy konkrét példa. A gazdagság-sarokba kell állítani. De ezt a gazdagságot szó szerint vedd, az anyagi helyzetet jelenti. A jól elhelyezett mesterséges víz fellendíti üzleted, vagy családod anyagi helyzetét, de ha nem jó helyre rakod, épp az ellenkező hatást fejti ki: anyagi csődöt, betegséget, elszegényedést okoz. Mióta a gazdagság-sarokba beállítottuk a kis vízesésünket, szökőkutacskánkat, azóta tényleg jobban megy. De nemcsak itt, szinte minden esetben működik.
 
Péter, te eléggé sokat dolgozol, tudsz elég időt tölteni ebben az otthonban? Eleget vagy a családoddal?
 
Péter: Igen. Sokat vagyok velük.
 
Ági: Nem. Soha sincs otthon.
 
(A válaszok egyszerre érkeznek. Aztán mindketten kedvesen tiltakoznak. Jó, ezt értem, Péter nagyon igyekszik, de nem szakadhat ketté, Áginak meg minden idő kevésnek tűnik.)
 
Rengeteget dolgot csinálsz egyszerre. Minden színházi szerepre hónapokig készülsz, a film, a zene, a versírás, a műfordítás is rengeteg előkészületet igényel. Jó érzés a Beugró előtt lazítani, vagy arra is készülsz?
 
Péter: Az nagyon jó, hogy nem kell szöveget tanulni. Mondhatnám, hogy semmit sem készülünk, de ez így nem igaz. Időnként közös gyakorlatok vannak, egy amerikai srácnak – Andy Hafflernek – van itt Magyarországon egy improvizálós színháza, ilyen sulikba is járt, meg most már tanít is, hozzá szoktunk időnként elmenni tréningezni. De semmilyen feladatot nem ismerünk előre. A Novák még a kezdés előtt is dugdosgatja a papírjait, hogy véletlenül se derüljön fény semmi titokra. Azért tűnhet előre megbeszéltnek időnként, mert annyira összeszoktunk, túl vagyunk a hetvenedik felvételen.
 
A filmekből ismer az egész ország. Általában kedves, vicces karaktereket formálsz meg. Nem skatulyáznak be ezzel?
 
Péter: Nagyon kevés film készül ma Magyarországon. Én még viszonylag örülhetek, hogy forgatok, ez is csak 31 éves koromtól adatott meg. Hogy beskatulyáznak-e? Hát igen, ha jól belegondolok, a film területén nem adnak nekem elég tág teret. Vígjátékba hívnak, bár az én énem inkább a versekhez, a komolyabb témákhoz állna közelebb, de hiába játszanék szívesen ugyanennyi komoly filmben is, az meg már végképp nem készül.
 
Sokat jártál külföldön, színészként is, rendezőként is, sosem jutott eszedbe, hogy kint maradj?
 
Péter: De, csak 1991-ben nem volt ez olyan egyszerű. Így 40 felé azt mondom, most már nem is mennék, most már nem lenne kedvem mindent a nulláról elkezdeni. Valljuk be, ez eddig egy magyarnak sem sikerült. Arról nem tettem le, hogy egy-két szerepet eljátsszak, filmet forgassak, vagy egyet-egyet rendezzek. Mondjuk évente. Van is szó róla. Hívtak idén is, remélem sikerül újra dolgoznom Brüsszelben, Theszalonikiben.
 
Honvágyad volt valaha?
 
Péter: Persze. Amikor húszévesen kikerültem Amerikába ösztöndíjjal fél évre, akkor nagyon éreztem. Amikor már harminc lettem, akkor meg már nem volt akkora különbség. Nagyot fejlődött akkor ez az ország. Én is sokat változtam, valahová már eljutottam addig, elkezdtem filmezni, szinkronizálni, megcsináltam már néhányat a saját darabjaimból. És olyan sok időt később már nem töltöttem kint, hogy szenvedjek a honvágytól, mindig láttam, hol a vége.
 
Ági, Te is szakmabeli vagy? Mivel foglalkozol?
 
Ági: Most, mint a mellékelt ábra mutatja, a gyerekekkel. (Ági nagy pocakja a hamarosan érkező második gyermekre utal). Három éve még szinkronrendező voltam. Ott is ismerkedtünk meg.
 
És ki kezdett el előbb foglalkozni az ezotériával?
 
Ági: Tőlem indul a dolog. Egy véletlenen múlt, persze nincsenek véletlenek. Egy sima hétköznapon lementem a közértbe, és megláttam egy szerelmi jóskártyát. Azt éreztem, hogy ezt most nekem meg kell vennem. Leírás is volt hozzá, elkezdtem tanulmányozni. Ahányszor csak kipróbáltam majdnem mindig sikerrel jártam. Azóta is vetek kártyát, de semmi üzleti jelleg, csak barátoknak jósolok.
 
Megmondod például a kártyából, mikor leszek beteg?
 
Ági: Soha nem adok választ olyan kérdésre, ami halállal, betegséggel kapcsolatos. A kártyát valóban szerelmi jóslásokhoz használom, szerelmek, házasságok, kapcsolatok, akár baráti kapcsolatok kérdéseihez. És az esetek kilencven százalékában bejött. Lehet, hogy van hozzá érzékem. Abban viszont mindenképpen hiszek, hogy ha valaki valamit hall magáról, akkor az hatással van a későbbi viselkedésére, cselekedeteire, ezáltal be tudja vonzani azt, amire vágyik.
 
Péter: Meg a kártyát te húzod ki, tehát a te kezedben van a kulcs. Olyan kérdésekre kapsz választ, amelyek a helyes irányt mutatják, de az úton neked kell végigmenned. Miután Áginak ilyen sikerei voltak a kártyajóslásban, elkezdett érdeklődni a számmisztika iránt.
 
Ági: Valahogy mindig éreztem, hogy a számok befolyásolják az életünket. A numerológia évezredek óta használt tudomány. Ez a tudomány gyakorlati jellegű, segít abban, mibe mikor fogjunk bele, mikor van szerencsés illetve szerencsétlen napunk, mit és mikor tegyünk ahhoz, hogy életünket a lehető legjobbá, legkiegyensúlyozottabbá tegyük. Mindenkinek van egy sorsszáma. Ha összeadod a születésed számait, megkapod a te számodat.
 
Kiszámoljuk az enyémet? (Megadom az adataimat)
 
Ági: A te sorsszámod a négyes. Cselekvő ember vagy, igen gyakorlatias. Szereted a mindennapi kézzelfogható munkát. Nem vagy vezető alkat, de mások eredeti ötleteit, elgondolásait a gyakorlatban is nagyon kreatívan meg tudod valósítani.
 
Mintha rólam írták volna…
 
Péter: A mienk mindkettőnké a 11-es. Mesterszám.
 
Ági: Az azonos számúak nagyon jól megértik egymást. Néha csak azt veszed észre, hogy beszélgetsz valakivel, semmi közös nincs bennetek, mégis kitűnően megértitek egymást, és amikor kiszámoljátok, kiderül, hogy azonos a sorsszámotok.
 
Péter: A 11-es egyébként nagyon jellemző ránk. Rám meg mindenben. A tizenegyes sorsszámúak élete semmiképp sem hétköznapi, megszokott. Titokzatos, megfejthetetlen ember, tehetséges, sok mindenhez ért, művészetekben tevékenykedik, színészek, festők, zeneszerzők lehetnek. A misztikusok szerint a tizenegyes emberek médiumok: különleges fülük, szemük, orruk van a nem evilági, mentális dolgokhoz, történésekhez. Gyorsabban gondolkodnak, időnként hadarnak, mert az agyuk már előbbre tart, mint a nyelvük, ezért időnként érthetetlennek tűnik, amit mondanak, de egy másik 11-es például jól érti.
 
Ági: De a tizenegyesek és a mesterszámok fő feladata a tanítás. Nemcsak a szó iskolai értelmében, hanem például a 33-sok között sok a szellemi fogyatékos. Ők jelenlétükkel azt tanítják, hogyan kell bánni velük.
 
Ti mire használjátok ezt a számmisztikához kapcsolódó tudásotokat, ismereteiteket?
 
Péter: Például mindig megnézzük, milyen napra essen a bemutató.
 
Péter és Ági között tökéletes az összhang. Azonos a sorsszámuk, tehát maximálisan kiegészítik egymást. Folytatják egymás megkezdett mondatát. Jó volt belepillantani harmonikus kapcsolatukba.
 
LC
 
 
Ha érdekli, mit hoz a jövő, hívja jósainkat!
            06 90 602 027
A hívás díja: 475 Ft / perc (bruttó)
 
Klikkeljen ide, és válogasson jósaink közül! – ezoteria.mon.hu