Kalapáccsal bántalmazta szomszédját egy debreceni férfi

Akt.:
Debrecen – A debreceni rendőrök elfogták, és gyanúsítottként kihallgatták a 66 éves gyanúsítottat.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. április 5-én 16 óra 30 perc körüli időben Debrecenben, a Csipkebokor utcában egy hazafelé tartó nő összetalálkozott egy ismerősével, akinek vérzett a feje. A férfi elmondta a nőnek, hogy a szomszédja bántalmazta őt, ekkor sérült meg.

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek, ahol az adatgyűjtést követően megállapították, hogy a 29 éves férfit előzetes szóváltást követően M. István egy kalapáccsal fejbe ütötte. A járőrök a 66 éves helyi lakost elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki beismerő vallomást tett.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sértett nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A Debreceni Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – folytatja a nyomozást.

– MTI –


Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 8 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 5 könnyű sérüléssel, 3 súlyos sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 6 személyt fogott el, a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 11 személyt állítottak elő, köztük 1 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 12 esetben történt.