Kabát Pétert leigazolta a Loki

Kabát Pétert leigazolta a Loki
Az Újpest csatára, a harminckét éves Kabát Péter lett a DVSC-TEVA első igazolása a hétfő éjfélkor megnyílt nyári átigazolási időszakban.

Az utóbbi két bajnokságban összesen harminc gólig jutó, tizenhatszoros válogatott támadó két esztendőre kötelezte el magát a piros-fehérekhez. Kabát szerződése a nyáron lejárt Újpesten, ezért a DVSC ingyen szerezte meg a futballistát.

– Nagyon értékes és hasznos futballistát sikerült leigazolnunk a mai napon – méltatta a csatár képességeit Bartha Csaba, a Loki sportigazgatója. – Mindannyian bízunk abban, hogy Kabát Péter a DVSC-TEVA színeiben is megmutatja majd kiváló kvalitásait – tette hozzá, majd átadta a szót a labdarúgónak.
– Boldog vagyok, hogy a bajnokcsapathoz igazolhattam, mindent meg fogok tenni azért, hogy a bajnokságban, a kupában valamint a BL-selejtezőben is a maximumot hozzam ki magamból és eredményesen szerepeljek – nyilatkozta Kabát, akit arról is megkérdeztünk, hogy ex-újpesti csapatkapitányként nem tart-e a Loki-drukkerek reakciójától. – Mivel egy rivális együttestől érkeztem, elképzelhetőnek tartom, hogy kezdetben esetleg megfogalmazódhatnak bizonyos kételyek egyes szurkolókban. Erre felkészültem, a pályán nem ezzel, hanem a góllövéssel szeretnék foglalkozni. Remélem, hogy a sérülések elkerülnek és ha játszani tudok a meccsek nagy részén, akkor nem lesz gond a produkciómmal – osztotta meg a Naplóval Kabát Péter. HBN-TN

Címkék: , , ,